Toate campurile sunt obligatorii

 • Scandalos Music te ajută să îţi lansezi cariera muzicală! Puya, La Familia, Codul Penal, Cabron, Honey, Marijuana, Alina Eremia, Karie, Anastasia, Baboi, Verbal, Ester, Doddy, Vescan, Florin Ristei şi Elena Ionescu sunt doar câțiva dintre cei care au colaborat cu Scandalos Music, fie că a fost vorba de un single, câteva albume lansate sau o carieră! Totul începe cu o piesă demo.

  Să pornesti la drum în muzică e FOARTE greu. Investiţiile se întind pe ani buni şi sunt costisitoare. De cele mai multe ori, artiştii cedează presiunii, pentru că DUREAZĂ şi COSTĂ să îţi faci vocea auzita, să-ţi strângi o bază de fani şi să câştigi experienţă. 

  Trimite demo-ul tău şi, dacă ne place, te ajutăm să-ți transformi ideea în hit. Mahia Beldo îți produce piesa, Claudiu Stan îi face videoclip, iar noi o promovăm pe Youtube, Facebook, Instagram și alte medii pentru a ajunge la cât mai mulți ascultători.  Pentru a da fiecăruia o șansă, fiecare artist trebuie să trimită un singur demo.


  Nu contează:

  • Vârsta.
  • Dacă ești cântăreț/cântăreață de hip-hop, R&B, trap, Pop sau orice gen de muzică urbană.
  • Dacă știi să faci versuri, să compui muzică, să cânţi sau să le faci pe toate trei.


  Romanii sunt talentaţi, asta e clar, dar au nevoie şi de ajutor pentru a-și construi o carieră de succes. Echipa noastră se implică de la început, din momentul în care ai doar o piesă demo.

  Nu trimite demo-uri pe Facebook sau Messenger, pentru că nu o să le vedem. Folosește doar formularul de pe această pagină. Formatul trebuie să fie mp3 sau mp4. Scrie o mică descriere despre tine și despre piesă (cine a făcut negativul, cine mai cântă cu tine și alte informații relevante) în rubrica ”observații,” să știm și noi cu cine stăm de vorbă. Poţi adăuga link-urile de social media în descriere, să ne fie mai ușor să te cunoaștem. Persoanele selectate vor primi un răspuns în maxim 15 zile.